Capturehh.PNG

بهای طلای جهانی در پایان مبادلات روز جمعه با کاهش روبرو شد، این در شرایطی است که این فلز گرانبها طی هفته ای گذشته برای ششمین بار متوالی با افزایش نرخ همراه شد.

به گزارش«پایگاه خبری بورس کالای ایران»، هر اونس طلا در پایان هفته با ثبت رشدی۱.۷ درصدی نسبت به آخرین جایگاه هفته گذشته ۱۳۶۵ دلار و ۴۰ سنت معامله شد. طلا در حالی با رشد مواجه شده که آمار رسمی دولت ایالات متحده نشان می‌دهد اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا در ماه گذشته رشدی ۲۸۷ هزار شغلی داشته که بیشترین رشد از ماه اکتبر بوده است.

البته نا گفته نماند انتشار آمارهای اشتغال آمریکا در ماه ژوئن تاثیر زیادی بر افت قیمت جهانی طلا در پایان مبادلات روز گذشته داشته است.

بر اساس این گزارش قیمت هر اونس طلا با ۳.۷۰ دلار کاهش به کمتر از ۱۳۵۹ دلار رسیده است. قیمت طلا بلافاصله پس از انتشار گزارش وزارت کار آمریکا با افت شدید ۲۴ دلاری روبرو شد ولی بعدا بخشی از این کاهش شدید را جبران کرده است.

برایان لوندین تحلیلگر ارشد اقتصادی در این باره تاکید کرد: این مساله عجیب نبود که قیمت طلا در واکنش به آمارهای مثبت اشتغال در آمریکا با کاهش روبرو شود، ولی افزایش مجدد قیمت طلا نشان می دهد که سرمایه گذاران بین المللی منتظر فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری در بازار طلا هستند.

بهای هر اونس نقره نیز با ۲۶ سنت افزایش به بیش از ۲۰ دلار رسیده است. قیمت نقره نیز برای ششمین هفته متوالی با افزایش روبرو شده است.

بهبود اوضاع اشتغال می تواند احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا را طی ماه های آینده بیشتر کند و این مساله در نهایت به نفع ارزش دلار و به ضرر قیمت طلا خواهد بود.

بهای طلا پس از همه پرسی بریتانیا با افزایش چشمگیری روبرو شده است. اکنون بسیاری از بانکهای مرکزی بزرگ جهان از جمله انگلیس آمادگی خود را برای اجرای سیاست های انبساطی پولی بیشتر اعلام کرده اند.

البته برخی تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که نگرانی های مربوط به اوضاع اقتصادی جهان به خصوص چین و منطقه یورو می تواند موجب رشد تقاضای طلا شود و این مساله مانع از آن خواهد شد تا فدرال رزرو نرخ بهره را در چنین شرایطی افزایش دهد.

به نظر می رسد قیمت طلا در روزهای آینده تحت تاثیر آمارهای مهم اقتصادی آمریکا منطقه یورو و چین قرار خواهد داشت. وضعیت تقاضای فیزیکی کشورهای نوظهور و آسیایی نیز می تواند بر تحولات قیمت طلا موثر باشد.

 

منبع: پایگاه اینترنتی مارکت واچ

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها